اتوماسیون هوشمند مرغداری چیست؟
در طراحی سیستم اتوماسیون هوشمند سامتک که کالای سرمایهای است از سخت افزارهای صنعتی روز دنیا و نرم افزارهای بومیسازی شده متناسب با جغرافیای ایران مبتنی بر تکنولوژی فازی-PID و IOT استفاده شده است، هدف برآوردهکردن تمام نیازهای یک صاحب فارم اعم از کنترل، مانیتورینگ و ذخیره سازی اطلاعات و کنترل کلیهی پارامترهای بحرانی محیطی مربوط به تولیدات طیور میباشد و اثراتی همچون؛ کاهش تلفات، عدم نیاز به دخالت کارگر، پیشگیری از خرابی تجهیزات و اعلام هشدار، کاهش 50% مصرف سوخت، افزایش 150 گرم میانگین وزن و کاهش 12% هزینه تولید و افزایش چشمگیر سودآوری در سالن های مرغداری را درپی دارد.
منبع:
گروه تحقیق و پژوهش سامتک
مشاهده بیشتر
سیستم اتوماسیون هوشمند گلخانه چیست؟
هدف اصلی یک گلخانه بهبود شرایط محیطی برای رشد بهتر گیاه است، که کنترل مناسب پارامترهای محیط در گلخانه میتواند موجب بهبود شرایط شود. محیط گلخانه تحت تاثیر متغیرهای مختلف در داخل و خارج، شرایطی ناپایدار دارد و به طور پیوسته تغییر میکند. در راستای دستیابی به بهترین و کارآمدترین محیط رشد، کنترل دقیق شرایط محیطی گلخانه امری حائز اهمیت است که سیستم هوشمند صنعتی (اتوماسیون هوشمند گلخانه) در این مهم نقش به سزایی دارد . هوشمند سازی گلخانه در ارتقای کیفیت گلخانهها، کاهش مصرف انرژی، بهرهوری نیروی کار، استفاده از مکانیزه کردن سیستم، بهینهسازی استفاده از فضا کمک میکند و در بهرهوری گلخانه نیز نقش به سزایی دارد.
منبع:
گروه تحقیق و پژوهش سامتک
مشاهده بیشتر
ضرورت توجه به کشاورزی مدرن در سال جهش تولید
رویکرد اقتصادی نامگذاری سالهای یک دهه اخیر از سوی مقام معظم رهبری، اهمیت استقلال اقتصادی را بیش از پیش نمایان کرده و توجه به این حوزه را به دلیل ارتباط آن با تأمین معیشت و سایر نیازهای جامعه افزایش داده است. در سالی که با عنوان جهش تولید و رفع موانع شکوفایی آن و همچنین معرفی دستاوردها و توانمندیهای این حوزه به منظور ارائه الگوهای موفق میتواند در کلیه حوزهها به خصوص برای بخش کشاورزی که یکی از مهمترین حوزههای اقتصادی محسوب میشود (و تأمین امنیت غذایی و سلامت جامعه با کمیت و کیفیت تولیدات این بخش گره خورده است) موثر باشد.
منبع:
ماهنامه پرتو امید، جهاد کشاورزی
مشاهده بیشتر
باید به سوی علمی شدن کشاورزی گام برداریم.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس ضمن اشاره به رسالت سازمان در ورود علم به کشاورزی و مزرعه گفت: برای مهندسی کردن کشاورزی بایستی مهندسین کارورزیده و عملیاتی را در محیطهای کشاورزی داشته باشیم و به همین منظور برگزاری دورههای آموزشی مهارتمحور و همکاری با بخش خصوصی این مهم را محقق میسازد.
منبع:
ماهنامه پرتو امید، جهاد کشاورزی
مشاهده بیشتر